Mesures spéciales liées au covid-19

24/7 1 844 735-2025

Avis de décès

Marius Alin Negrut
Captation des rituels

À Greenfield Park, le 26 juillet 2020, à l'âge de 51 ans est décédé M. Marius Alin Negrut époux de Mme Mariana Croitoru Negrut.

M Marius Alin Negrut laisse dans le deuil son épouse Mariana Croitoru Negrut,
Ses enfants:
Beatrice-Lavinia, Sebastien.
Sa sœur Angelica.
Sa mère Aurora (Paul).
Son neveu Razvan-Andrei (Noémie).
Sa nièce Raluca (Simon).

M. Marius Alin Negrut laisse également dans le deuil autres parents et amis en Roumanie et au Québec.

La famille accueillera parents et amis au :

8145 Chemin de Chambly , St-Hubert

Heures des visites

dimanche le 02 août 2020 14:00 à 18:00
lundi le 03 août 2020 13:00 à 14:00

Service funéraire

Les funérailles auront lieu le 03 août 2020 14:00 à l'adresse suivante: 8145 chemin de Chambly, St-Hubert - en la chapelle du complexe.

 1. Votre nom*
  Veuillez entrer votre nom.
 2. Veuillez remplir ce champ.
 3. Votre courriel*
  Veuillez entrer votre courriel.
 4. Message*
  Veuillez entrer votre message.
 5. Veuillez confirmer que vous n'êtes pas un robot.
  Veuillez confirmer que vous n'êtes pas un robot.

Témoignages à la mémoire de Marius Alin Negrut

Irina Cristi Dura
03 août 2020
Ton départ au pays des anges n’effacera jamais les souvenirs des jours heureux. Adieu Notre Ami. Une grande tristesse de se séparer de Toi. Merci d’avoir été sur notre chemin. Nos plus sincères condoléances à toute la FAMILLE .
Dorina Focsa
03 août 2020
Sincere condoleante, familiei !Nu am reusit sa te cunosc personal,Alin, insa nepotul tau Iulian mi-a povestit despre tine ca fiind un om curajos de la care a invatat multe lucruri frumoase. Am ramas placut impresionata cum impreuna cu sotia ta ati avut curajul de a incepe o viata noua intr-o tara straina cu gandul de a oferi tot ce e mai bun copiilor vostri. Dumnezeu sa te odihneasca in Imparatia Sa ! Dorina, Cristian-Iulian, Irinuca.
Anca Pandel
02 août 2020
Sincere condoleante famillei indurerate. Alin, imi amintesc de zimbetul tau cind am stat la aceeasi masa la una din petrecerile romanesti. Ai fost un om vesel, plin de energie si iubitor. Fie ca sufletul tau sa ajunga in loc linistit, din care toate durerile pamintesti au disparut si sa veghezi de acolo de sus asupra celor dragi ramasi in urma aici pe Pamint. Bunul Dumnezeu sa dea putere, liniste sufleteasca si alinare familiei.
Doinita Chimir
02 août 2020
Alin, ramai in amintirea si sufletul prietenilor cu chipul tau luminat de zambetul bland sau rasul molipsitor... Vei continua sa fii prezent la toate intalnirile noastre.... "présent par défaut", cum frumos ai spus tu odata... Mergi cu bine in drumul tau spre Dumnezeu, calauzit de ingeri si insotit de gandurile noastre, iar de acolo unde vei ajunge vegheaza asupra familiei si tuturor celor dragi tie! Sincere condoleante familiei!
Nina si Deciu
01 août 2020
Dragul nostru prieten, ai plecat prea repede dintre noi. Avem impreuna amintiri de neuitat. Ai fost o inspiratie pentru mine si ma voi gandi mereu la tine cand voi atinge chitara. Te vom pastra mereu in suflet. Sincere condoleante familiei!
Dan Mieila
01 août 2020
Sincere condoleante familiei indurerate. Ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa mangaie sufletele celor ramasi nemangaiati de tragica despartire, sa va binecuvanteze si sa va dea taria pentru a trece aceste momente dificile si de profunda durere. Ingerii sa fie cu tine!
Diana, Irina - fina (filleule) , Filip
31 juillet 2020
Cumatre, Ai avut incercari pe drumul vietii si le-ai depasit, ai fost rasplatit si binecuvantat cu o familie frumoasa, prieteni pretiosi si multe realizari pe deplin meritate. Ne-ai onorat, impreuna cu cumatra Mariana si ati botezat-o pe Irina, am stiut intotdeauna ca sunteti un exemplu de viata frumoasa si armonioasa si un sprijin de nadejde pentru ea, "de oriunde ai fi", asa cum mi-ai spus cand ati plecat din Romania. Ne-am regasit mai tarziu in Canada, aparusera si baietii, copiii au crescut sub privirile noastre iar acum incep sa zboare cu propriile aripi. Ce frumos ar fi fost sa fi ramas printre noi, sa privesti cu Mariana cum Lavinia si Sebi duc viata mai departe, sa fi fost bunici si sa va intampinati nepotii de sarbatori! Dar Dumnezeu a hotarat altfel si noi, cei ramasi aici, nu putem decat sa acceptam voia Lui si sa le fim de sprijin celor care au ramas privind in urma ta neconsolati. Ai trecut prin multe dar ultima incercare a fost mai dura si mai grea, scurta dar prea intensa. Dar nu ai pierdut lupta, Dumnezeu te-a rasplatit insa altfel, ducandu-te "in loc luminat, in loc cu verdeata, in loc de odihna, de unde a fugit toata durerea, intristarea si suspinarea. " Toti vom ajunge acolo dar tu te-ai grabit sa pleci prea devreme, stim insa ca "de oriunde ai fi" ai sa veghezi la binele celor dragi, ca intotdeauna. O sa te pomenim si o sa ne gandim la tine cu recunostinta ca ai existat in vietile noastre pamantene. Cu regret si tristete, Diana, Irina, Filip
Otilia
30 juillet 2020
Alinut , verisorul meu cel drag, lumina si dragostea ce ti-o purtam sa-ti însoteasca sufletul pe acest ultim drum, catre Dumnezeu. Sincere condoleante întregii familii Otilia, Hervé, Marion si Victor
Emanuel
30 juillet 2020
Ne vom aminti mereu de tine. Sincere condoleante familiei. Emanuel Camelia si Eduard
Autore Coullaud
30 juillet 2020
Dragul meu fiu, Moartea te-a smuls de langa mine si de langa cei dragi prea devreme, intr-un moment cand nimeni nu se astepta. Ai lasat in urma o nemarginita durere si un gol imens care nu poate fi acoperit de nimeni si de nimic. Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Mama
Doina Antonescu
30 juillet 2020
Am aflat cu infinita tristete de trecerea in nefiinta, prea devreme a dragului nostri, Alin. De azi inainte nu il vom mai cauta la telefon ci doar in inimile noastre, unicul loc de unde nu va mai pleca niciodata. Odihneasca-se in pace! Condoleante familiei! Doina si rudele din Italia
Cristea Anca
29 juillet 2020
Te vom pastra pentru Eternitate in inimile noastre Ani Adrian
Mihaela Rotaru
29 juillet 2020
S-a ridicat la cer o stea! Ai intrat in imparatia lui Dumnezeu! Alin, vei ramine vesnic in inimile noastre! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!
Daniel Ene
29 juillet 2020
Zbor lin printre ingeri suflet bun si prieten drag.....D-zeu sa te odihneasca in pace!!!

Nous sommes fiers de vous annoncer le partenariat exclusif
avec Éternita, les Cendres en arts

 

Captation des rituels

Urgel Bourgie / Athos met à la disposition de la famille et amis un service de captation des rituels en ligne.
Ce service est accessible à partir d’un ordinateur, d’une tablette ou d’un téléphone intelligent, pour tous ceux qui ne peuvent assister à la cérémonie sur place.

Le pictogramme ci-dessous, se trouvant dans la section avis de décès, vous permet d’accéder à la captation des rituels.

Le service de captation des rituels est disponible aux complexes funéraires Beaumont, Beaubien et Lasalle et aux cimetières Côte-de-Liesse et Saint-Hubert.

N’hésitez pas à communiquer avec nous au 1 844 735-2025 pour plus d’informations.

 
scrypta
logo signature prf thanatologue logo consommateur ub 2019

Prise de rendez-vous
 1. ATHOS

  Nous communiquerons avec vous
  dans les meilleurs délais.

  X
 2. Je souhaite obtenir de l'information, et ce, sans obligation de ma part à propos :
  Veuillez cocher au moins une des 5 options ci-dessus
 3. Je suis
  Veuillez entrer votre prénom
 4.  
  Veuillez entrer votre nom
 5. Mon courriel
  Veuillez entrer votre courriel
 6. Mon téléphone
  Veuillez entrer votre téléphone
 7.  
  Invalid Input
 8. Mon code postal
  Veuillez entrer votre code postal
 9. Communiquez avec moi par :
  Veuillez choisir votre mode de communication
 10. Entrée non valide
 11.